Garsoniere de vanzare Tecuci

Anunturi imobiliare cu vanzari garsoniere Tecuci

Filtre listare
Alege un oraş:
Preţ:
De la: La:


Introduse:


Suprafața [mp]:
De la: La:


Etaj:
De la: La:


Caută anunţuri imobiliare - filtre

-

Garsoniere de vanzare Tecuci. Te-ai hotărât să cumperi o garsoniera in Tecuci? Dacă da, atunci bine ai venit pe site-ul nostru de imobiliare. Aici vei găsi o gamă largă de anunturi imobiliare cu garsoniere de vanzare. Răsfoiește listele noastre de anunturi gratuite, compară cele mai noi oferte cu vanzari garsoniere Tecuci și alege varianta ideală pentru tine. Selectează locuintele de vanzare care te interesează după suprafață, etajul la care se află localizate sau data adăugarii anuntului.

Anunturile imobiliare sunt adăugate de către agentii imobiliare sau persoane particulare din Tecuci. Zilnic se adaugă garsoniere de vanzare, multe dintre ele în blocuri noi, de diferite conforturi, utilate, mobilate, semimobilate, recent amenajate. Oferta este bogată, deci ai de unde alege noua ta garsoniera. Totodată, dacă vrei să adaugi un anunt imobiliar cu garsoniere de vanzare in Tecuci, o poți face fără să te înregistrezi, și nu te costă nimic. Adaugă poze cât mai clare, date de contact și informații despre garsoniera ta exacte, astfel șansele tale vor crește simțitor.

Compară ultimele prețuri pentru garsoniere de vanzare in Tecuci
Am găsit 2 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 2

Vand urgent apartament 1 camera, Tecuci, Galati

Vand urgent apartament 1 camera, Tecuci, Galati
zona zona CINA, adăugat la: 03 iulie 2013
Vanzare apartament 1 camera Tecuci: -str. George Patrascu, nr.40, ap.49, et.2 -confort 1 -apa curenta, ...

19,000.00 EUR

vand garsoniera

vand garsoniera
zona linga penny 7 nov., adăugat la: 10 octombrie 2012
garsoniera semidecomandata confort 2 ,baie bucatarie,camera,renovata recent,gresie,faianta,termopane,parchet,usi,acoperis,foarte bine intretinuta ...

12,000.00 EUR